Lijmwerk

Voor lijmwerk van kalkzandsteen blokken en elementen kunt u rekenen op onze gespecialiseerde lijmers. Mensen die weten hoe zij een perfect geconstrueerde en egale gevel kunnen leveren. Met toepassing van de juiste plaats- en lijmtechnieken én met oog voor detail. Doordat wij beschikken over een breed netwerk, zijn wij inzetbaar voor projecten in heel Nederland en het Nederlandstalige deel van België. Wij voeren onze lijmwerken uit voor aannemers, projectontwikkelaars en andere professionals in de bouwwereld.

Lijmwerkzaamheden

Voor binnen- en buitenmuren verlijmen wij zowel handzame blokken (V- en L-blokken) als grotere elementen. Deze grote elementen worden geplaatst met behulp van een elementenstelmachine (lijmkraan). De werkzaamheden vinden plaats op basis van de geldende voorschriften van de kalkzandsteenindustrie. De lijmkraan die wij inzetten, wordt jaarlijks gekeurd. Wij zijn lid van de Vereniging Kalksteen Lijmbedrijven (VKL).

Steigerbouw

Bij Hobbelen verzorgen we zelf de steigerbouw die nodig is om onze lijmwerken uit te voeren. Daardoor kunnen we strak plannen en zeer efficiënt werken. Onze steigerbouwers zorgen voor een veilige en deskundige montage van de benodigde steigers op uw project.

Waarom kiezen voor Hobbelen?

Bij de keuze voor een geschikt lijmbedrijf, kunnen allerlei factoren een rol spelen. Prijs, planning en snelheid, expertise, veiligheidseisen, manier van werken… Bij Bouwbedrijf Hobbelen beginnen we daarom met luisteren naar wat voor ú belangrijk is. Wat zijn uw verwachtingen, en stelt uw project specifieke eisen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid of technische kennis? Welke technieken gaan wij voor u inzetten? Zijn er andere bijzonderheden binnen uw project? Samen met u bekijken we wat uw specifieke wensen en eisen zijn, en spelen we daar zo goed mogelijk op in. Wat we met u bespreken, leggen we vast in een heldere offerte. En uiteraard houden wij ons aan de afspraken die we met u maken.

Vast contactpersoon

Voor ieder project heeft u een vaste contactpersoon. Deze bespreekt gedetailleerd uw wensen en biedt deskundig advies. De contactpersoon is meerdere keren per week op locatie. Zo houden wij constante controle op de voortgang en uitvoering van werkzaamheden. Daarnaast heeft u als klant een duidelijk aanspreekpunt.

Wilt u meer weten over onze lijmwerkzaamheden? Neem telefonisch contact met ons op via 073-5498342 of via de mail info@bouwbedrijfhobbelen.nl, we vertellen u graag meer!