Pointmaster metselwerk

Een pointmaster (of voegroller) is een roller waarmee de metselaar de voeg aandrukt en afwerkt. Door dit aandrukken wordt de voeg steviger en wordt de voeg tegelijkertijd netjes afgewerkt. Bouwbedrijf Hobbelen is u graag van dienst met professioneel pointmaster-metselwerk, dat door onze ervaren metselaars vakbekwaam wordt aangebracht.

Wat zijn de voordelen van pointmaster-metselwerk?

Door middel van Pointmaster metselwerk kunt u tijd en kosten besparen. Deze vrij nieuwe methode zorgt er namelijk voor dat de muur sterker, waterafstotend en schoner is, omdat er geen onderbreking tussen metsel- en voegspecie zit. Doordat de muur niet wordt uitgeschraapt, ontstaat een onderhoudsarme muur die verschillende jaren mee gaat. Ook het feit dat er achteraf geen voegwerk meer nodig is, leidt tot een tijd- en kostenbesparing.

Welke technieken gebruiken we bij pointmaster-metselwerk?

Pointmaster metselwerk wordt ook wel ‘doorstrijken’ genoemd. De muur wordt niet uitgeschraapt, maar direct ‘doorgestreken’ met de pointmaster. Met behulp van een voegrol wordt de voegspecie over het metselwerk verdeeld. Het is daarbij van belang ruim voldoende specie te gebruiken, zodat er geen witte uitslag op de muur ontstaat.

Steigerbouw

Tijdens de metselwerkzaamheden verzorgen wij ook de steigerbouw die op uw project nodig is. Doordat wij dit in eigen hand hebben, kunnen wij de steigerbouw zo efficiënt mogelijk afstemmen op onze andere werkzaamheden. Onze steigerbouwers zijn ervaren en deskundig en zorgen ervoor dat de steigers snel en veilig opgebouwd en afgebroken worden.

Pointmaster-metselwerk door Bouwbedrijf Hobbelen

Bij het werken met de pointmaster is het van belang zorgvuldig te werk te gaan. Bij Bouwbedrijf Hobbelen hebben we verschillende metselaars in dienst die hierin gespecialiseerd zijn, zodat u altijd zeker weet dat u kwalitatief hoogwaardig pointmaster-metselwerk krijgt. Binnen uw project hebt u bovendien een vaste contactpersoon, die uw aanspreekpunt vormt voor al uw vragen. Hij bespreekt gedetailleerd uw wensen en biedt deskundig advies. Uw contactpersoon is meerdere keren per week op locatie. Zo houden wij constante controle op de voortgang en uitvoering van werkzaamheden.

Wilt u meer weten over Pointmaster-metselwerk door Bouwbedrijf Hobbelen? Neem telefonisch contact met ons op via 073-5498342 of via de mail info@bouwbedrijfhobbelen.nl.