Zero ® metselwerk

Een gebouw zonder zichtbare voeg? Dat kan met behulp van Zero ® metselwerk. De gespecialiseerde Zero-metselaars van Bouwbedrijf Hobbelen hebben een ruime kennis en ervaring op dit vakgebied en helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van Zero®-metselwerk?

Bij Zero®-metselwerk zijn alleen naden zichtbaar. Dat geeft een onvervalste baksteenuitstraling en zorgt voor een strakke en moderne ‘look’ van het gebouw. Omdat er geen voegwerk nodig is, bespaart u op tijd en kosten. Daarnaast staat uw pand minder lang in de steigers, wat eveneens een kostenbesparing oplevert. Bovendien houdt u langer een schone gevel. Dat komt doordat gevelsteen minder snel vervuilt dan voegwerk.

Welke technieken gebruiken we bij Zero®-metselwerk?

Bij Zero-metselwerk wordt een speciaal ontwikkelde baksteen gebruikt. Deze bakstenen worden op traditionele manier vermetseld en hebben een uitholling waar mortel in geplaatst wordt. Op die manier zijn er alleen naden zichtbaar. De bakstenen van Zero® zijn verkrijgbaar in 14 kleuren en hebben een vast formaat: +/- 204 x 100 x 50 mm.

Steigerbouw

Naast Zero®-metselwerk verzorgen wij ook de steigerbouw die gedurende de metselwerkzaamheden nodig is. Daarbij werken we snel, efficiënt en veilig. Onze ervaren en deskundige steigerbouwers zorgen er bovendien voor dat de metselwerkzaamheden en steigerbouw planning-technisch gezien optimaal op elkaar afgestemd worden.

Zero®-metselwerk door Bouwbedrijf Hobbelen

Voegloos metselwerk vereist altijd wat meer zorg en aandacht dan traditioneel metselwerk, omdat de minimale voegdikte weinig ruimte overlaat om achteraf te corrigeren. Aan de specialisten van Bouwbedrijf Hobbelen kunt u dit met een gerust hart overlaten! Zij hebben een uitgebreide kennis en ervaring met Zero®-metselwerk en zijn u graag van dienst. Binnen uw project hebt u bovendien een vaste contactpersoon, die uw aanspreekpunt vormt voor al uw vragen. Hij bespreekt gedetailleerd uw wensen en biedt deskundig advies. Uw contactpersoon is meerdere keren per week op locatie. Zo houden wij constante controle op de voortgang en uitvoering van werkzaamheden.

Wilt u meer weten over Zero® metselwerk door Bouwbedrijf Hobbelen? Neem telefonisch contact met ons op via 073-5498342 of via de mail info@bouwbedrijfhobbelen.nl.