Metselwerk

Bij Bouwbedrijf Hobbelen zijn we u graag van dienst met een breed scala aan metselwerkzaamheden. Doordat wij beschikken over een breed netwerk, zijn wij inzetbaar voor projecten in heel Nederland en het Nederlandstalige deel van België. Wij hebben ruime ervaring in uiteenlopende nieuwbouwprojecten, zowel woning- als utiliteitsbouw. Onze metselwerkzaamheden voeren we uit voor aannemers, projectontwikkelaars en andere professionals in de bouwwereld.

Soorten metselwerk

Onze ervaren metselaars leveren vakkundig metselwerk in alle voorkomende steensoorten en metselverbanden. Hieronder zetten wij graag de technieken die wij voor u kunnen toepassen op een rij:

Steigerbouw

Gedurende de metselwerkzaamheden verzorgen wij ook graag de steigerbouw voor u. Onze deskundige steigerbouwers zorgen ervoor dat de benodigde steigers efficiënt en veilig opgebouwd en afgebroken worden.

Waarom kiezen voor Hobbelen?

Bij Bouwbedrijf Hobbelen staan kwaliteit, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid centraal. Wij beheersen verschillende vormen van metselwerk, die we graag voor u inzetten. Daarbij beginnen we met luisteren naar wat voor u belangrijk is binnen een project: prijs, planning en snelheid, expertise, veiligheidseisen, manier van werken? Op basis van datgene waar u op wilt sturen binnen een project, stellen we een heldere offerte op, waarin we afspraken en prijzen vastleggen. Gemaakte afspraken komen wij uiteraard na, en kwaliteit staat bij ons altijd voorop.

Vaste contactpersoon

Voor ieder project heeft u een vaste contactpersoon. Deze bespreekt gedetailleerd uw wensen en biedt deskundig advies. De contactpersoon is meerdere keren per week op locatie. Zo houden wij constante controle op de voortgang en uitvoering van werkzaamheden. Daarnaast heeft u als klant een duidelijk aanspreekpunt.

Wilt u meer weten over onze metselwerkzaamheden? Neem telefonisch contact met ons op via 073-5498342 of via de mail info@bouwbedrijfhobbelen.nl, we vertellen u graag meer!