Over Bouwbedrijf Hobbelen

Bouwbedrijf Hobbelen is een familiebedrijf, dat in 1982 werd opgericht en op dit moment geleid wordt door de twee neven Marton en Marcel Hobbelen. Sinds de oprichting is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie waarin zo’n 100 mensen zich iedere dag inzetten om zowel grote als kleine projecten tot een succes te maken. Bouwbedrijf Hobbelen is gespecialiseerd in metselwerk, lijmwerk en steigerbouw en is aangesloten bij de Aannemersvereniging Metselwerken (AVM) en de Vereniging Kalksteen Lijmbedrijven (VKL). Wij werken voor aannemers, projectontwikkelaars en andere bouwprofessionals, in zowel Nederland als Nederlandstalig België.

Slimme oplossingen

Bij Bouwbedrijf Hobbelen staan kwaliteit, betrouwbaarheid en een eerlijke werkwijze centraal. Wij vinden het prettig om in een vroeg stadium bij u aan te schuiven, zodat we u advies kunnen geven over onze werkzaamheden en de technieken die wij gaan toepassen. In een dergelijk gesprek kunnen we bovendien planning, werkwijze en budgetten op elkaar afstemmen. We maken graag vooraf duidelijk wat we precies gaan doen en om hoeveel werk het gaat, zodat we een heldere en reële prijs af kunnen geven. Door slimme oplossingen te bedenken, kunnen we de kwaliteit verhogen en kostenbesparingen realiseren.

Verantwoordelijkheid nemen

Tijdens het gehele traject hebt u één contactpersoon, die meerdere keren per week op locatie is en controle houdt over de werkzaamheden. We houden ons aan afspraken en nemen graag de verantwoordelijkheid voor de dingen die we beloven. Gaat er in het werk onverhoopt iets niet goed, dan lossen we het meteen op, en werken we pas verder wanneer we zeker weten dat alles 100% in orde is. In onze werkwijze staat veiligheid bovendien voorop. Ons gereedschap wordt jaarlijks gekeurd en wij zorgen er altijd voor dat ons personeel in een veilige omgeving kan werken.

Wilt u meer weten over ons en onze werkwijze? Neem telefonisch contact met ons op via 073-5498342 of via de mail info@bouwbedrijfhobbelen.nl, we vertellen u graag meer.