Lijmwerken Brabant

By 29 mei 2015mei 25th, 2017Lijmwerk

Op zoek naar een professionele partner voor lijmwerken in Brabant? Bouwbedrijf Hobbelen is u graag van dienst met metsel– en lijmwerken in Brabant, Limburg, in de rest van Nederland en Vlaanderen.

Lijmwerken Noord-Brabant

Bent u op zoek naar een betrouwbare en partner voor lijmwerken in Brabant, dan bent u bij Bouwbedrijf Hobbelen aan het juiste adres. Bouwbedrijf Hobbelen is gevestigd in Schijndel, dat gelegen is tussen ’s-Hertogenbosch en Eindhoven en daarmee een centrale ligging heeft in Brabant. Onze projecten strekken zich uit door heel Brabant, van West-Brabant tot het oosten van onze provincie. Ook in de rest van Nederland en in Nederlandstalig België zijn wij u graag van dienst met metsel- en lijmwerken, tegen scherpe tarieven.

Alle soorten lijmwerken

Bouwbedrijf Hobbelen biedt u alle soorten lijmwerken op basis van kalkzandsteen. Zo verlijmen wij zowel handzame V- en L-blokken als grotere elementen. De grotere elementen plaatsen we met een elementenstelmachine, ook wel lijmkraan genoemd. Op die manier bouwen we zowel binnen- als buitenmuren op een deskundige manier op.

Veiligheid voorop

Laat u lijmwerken uitvoeren door ons, dan weet u zeker dat veiligheid altijd voorop staat. De lijmwerken die wij voor u uitvoeren in Brabant of elders, verrichten wij uiteraard volgens de geldende veiligheidseisen. De lijmkraan waarmee wij onze lijmwerken uitvoeren, wordt jaarlijks gekeurd. Ook op andere fronten besteden wij veel aandacht aan de veiligheid van de medewerkers die de lijmwerken uitvoeren.

Professionele lijmwerken

Als lid van de Vereniging Kalkzandsteen Lijmbedrijven (VKL) staat Bouwbedrijf Hobbelen voor een bedrijf waar u met een gerust hart uw lijmwerken aan kunt uitbesteden. De lijmbedrijven die aangesloten zijn bij deze vereniging werken vakbekwaam en betrouwbaar. De lijmwerken die wij bieden en de manier waarop wij werken voldoen aan de eisen van de VKL.

Waarom lijmwerkzaamheden door Hobbelen?

Wanneer u ervoor kiest om uw lijmwerken in Brabant aan ons uit te besteden, dan kiest u voor een lijmbedrijf waarin betrouwbaarheid, kwaliteit en verantwoordelijkheid centraal staan. Daarnaast bieden wij onze lijmwerken aan tegen zeer concurrerende tarieven. Stelt uw project specifieke eisen aan de lijmwerken die wij voor u uitvoeren? Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen en de randvoorwaarden van het project te bespreken.

Lijmwerken Brabant

Hebben wij u kunnen overtuigen dat wij voor u dé partner zijn op het gebied van lijmwerken in Brabant, de rest van Nederland en Vlaanderen? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.